Studia podyplomowe w zakresie Zarządzanie produkcją i procesami w przemyśle spożywczym
In power from: 26 Jun 2025
Registration criteria
Warunkiem ubiegania się o przyjęcie na studia podyplomowe jest ukończenie przez kandydata studiów wyższych, co najmniej I stopnia. W pierwszej kolejności na studia będą przyjmowani pracownicy zakładów produkcji żywności oraz absolwenci specjalności technologii żywności uczelni wyższych. Studia mogą być podejmowane także przez absolwentów innych kierunków i specjalności. W przypadku większej liczby kandydatów na studia, decyduje kolejność zgłoszeń. Kandydaci na studia podyplomowe składają następujące dokumenty:
- podanie o przyjęcia na studia podyplomowe (generowany w systemie IRK),
- kwestionariusz osobowy (generowany w systemie IRK),
- oryginał lub odpis dyplomu ukończenia studiów.
Osoby zakwalifikowane na studia będą zobowiązane do dokonania jednorazowej lub ratalnej odpłatności za studia, zgodnie z indywidualnymi umowami zawieranymi z każdym uczestnikiem studiów podyplomowych.