Pomoc techniczna

Jak poprawnie dokonać rejestracji?


Przed przystąpieniem do rejestracji należy dokładnie zapoznać się z ofertą kształcenia dostępną na stronie http://www.uwm.edu.pl/kandydaci oraz w Informatorze dla kandydatów na studia stacjonarne i niestacjonarne 2017/2018, wybrać kierunek studiów na który chcemy zgłosić swoją kandydaturę oraz zapoznać się dokładnie z kryterium rekrutacji, na podstawie którego nastąpi kwalifikacja kandydata na studia.

Należy dokładnie zapoznać się z zasadami Internetowej Rejestracji Kandydatów na studia oraz oświadczeniami, które należy złożyć, zamieszczonymi w serwisie internetowym na stronie http://irk.uwm.edu.pl
Po zapoznaniu się z zasadami IRK, ustaleniu zestawu potrzebnych danych i dokumentów można przystąpić do rejestracji.
- W przypadku wątpliwości podczas rejestracji można skorzystać z pomocy, którą oferuje serwis informacyjny dla kandydatów.

 

Wymagania techniczne IRK

Warunkiem koniecznym jest podłączenie komputera do Internetu oraz możliwość drukowania lokalnie dokumentów w formacie PDF (np. Acrobat Reader). Zalecane jest używanie przeglądarek internetowych:
- MS Internet Explorer w wersji 6.0 SP1 lub wyższej
- Mozilla wersja 1.4 lub wyższa

W przypadku braku dostępu do Internetu...
Możliwość rejestracji oferuje kandydatom również Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Specjalnie dla osób rejestrujących się drogą internetową w terminach wyznaczonych harmonogramem rekrutacji, na terenie Uniwersytetu uruchomiony zostanie punkt umożliwiający dokonanie rejestracji. Można także skorzystać z rejestracji z dowolnego komputera podłączonego do Internetu z możliwością sporządzenia wydruku. Może to mieć miejsce np. w popularnych kawiarniach internetowych.

 

Katalog -- formuły dotyczące kwalifikacji]]

Nasze strony wykorzystują pliki cookies. W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Brak zmiany tych ustawień oznacza akceptację dla stosownych tu plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Dowiedz sie więcej o celu używania plików cookies