Code | 19_SMU_TOW |
---|---|
Organizational unit | Faculty of Food Sciences |
Field of studies | Commodities |
Form of studies | Full-time |
Level of education | Second level |
Language(s) of instruction | Polish |
Admission limit | 24 |
Duration | 3 semestry |
Recruitment committee address | Pl. Cieszyński 1; 10-719 Olsztyn, Telefon do Komisji Rekrutacyjnej: 89-253-47-03 |
Office opening hours | 9:00-15:00 |
WWW address | http://www.uwm.edu.pl/wnz/ |
Ask a question |
Absolwent II stopnia kierunku: Towaroznawstwo, specjalności: Zarządzanie procesami w produkcji i uslugach posiada interdyscyplinarną wiedzę i umiejętności praktyczne w zakresie:
•opracowywanie i wprowadzanie nowych procesów, produktów czy usług w firmach sektora rolno – spożywczego (od badań właściwych, przez planowanie, rozwój i wdrożenie, do kontroli finalnej)
•przygotowywanie i testowanie produktów i usług (np. tworzenie prototypów na potrzeby testów),
•monitorowanie parametrów jakościowych wytworzonych wyrobów / usług,
•integracja i doskonalenie znormalizowanych systemów zarządzania w oparciu o analizę ryzyka,
•opiniowanie i aktywne uczestnictwo w nowych projektach wdrażanych w firmach sektora rolno – spożywczego związanych z uzyskiwaniem oszczędności,
•opracowywanie i wdrażanie nowoczesnych systemów oceny wyrobów i usług,
•współpraca z urzędami i innymi organizacjami, np. urzędami celnymi i patentowymi, oraz jednostkami certyfikującymi na potrzeby zewnętrzne,
•przygotowywanie raportów i prezentacji dla zarządu oraz na potrzeby zewnętrzne,
•koordynowanie pracy zespołu ds. rozwoju produktów i usług.
Zapoznaj się z folderem rekrutacyjnym na rok akademicki 2022/2023
Masz więcej pytań pisz: rekrutacja.wnoz@uwm.edu.pl